Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Elállási nyilatkozat

Letöltés

Elállási nyilatkozat

Elállási / felmondási tájékoztató

Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni e szerződéstől. Ha eldöntöttük, hogy nincsen szükségünk a termékre, ezt követően már ne használjuk, óvjuk meg állagát, hogy minél jobb állapotban tudjuk azt a kereskedőnek visszajuttatni, ugyanis a termék tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk az eladó felé, és azt meg kell térítenünk részére.

Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül felmondani e szerződést. Az elállási/felmondási határidő onnan kezdődik, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.

A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének költségét Ön viseli. Visszatérítést a megadott bankszámlaszámra tudjuk teljesíteni a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül.

Visszaküldési cím: Beltel s.r.o. VITAZSTVA 3, KOMARNO 94501

 

Elállási/felmondási nyilatkozat vagy minőségi kifogás

Megrendelésszám:

 

Termék/ek megnevezése

 

Termék/ek ára összesen:

 

Szerződéskötés időpontja:

 

Átvétel időpontja:

 

 

Fogyasztó neve:

 

 

Fogyasztó címe:

 

Fogyasztó telefonszáma:

 

 

Visszautalási bankszámlaszám:

 

 

 

 

 Kelt:

 

 

Árukereső.hu Árukereső.hu