Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek
Faszén grill ROYAL GRANDE 3XL 13047
92.990 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Faszén grill ROYAL GRANDE 3XL 13047

92.990 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 13047
Szállítási díj: 10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Faszén grill ROYAL GRANDE 3XL 13047

A ROYAL GRANDE 3XL egy robusztus grill dupla grillezőhellyel a ROYAL sorozatból, faszén grill a legigényesebb felhasználóknak.

Rendkívül stabil, precíziós megmunkálású acélszerkezet tartós, durva fekete színnel. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás további növelésére szolgál, és tárolóhelyként is szolgál. Az oldalakon összecsukható polcok találhatók a különféle grillezési eszközök tárolására, vagy maguknak az edényeknek.

A fém kezelőszervek és fogantyúk elég nagyok a kényelmes fogáshoz és könnyen kezelhetőek. A kétoldalas acél szellőzővezérlés tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. A csuklós fedél tetején hőmérővel van felszerelve, amely folyamatosan szabályozza a grill belsejében lévő hőmérsékletet.

A grill masszív, háromrészes acél ráccsal van felszerelve a finomságok hőkészítéséhez. Továbbá a grillezési terület tárolórácsokkal van felszerelve a készételek hőmérsékletének fenntartásához vagy előmelegítéséhez.

A grill további előnye az állítható magasságú szénrács, így a grillezési tér az előlapi mechanizmusokkal szabályozható, az edények igényei szerint. A grill elején található ajtó jelentősen megkönnyíti a szén utántöltését. A grillezési terület legalsó részén hamufiókok találhatók a könnyebb tisztítás érdekében.

grill méretei  162 x 108,5 x 64 cm
grillrács  háromrészes acél
grillező     84x42 cm
a grillezési terület magassága  84 cm
beépített hőmérő  igen, a fedélben
oldalsó polcok    összecsukható
hamutartó  igen, 2x fiók
Mobil  igen, 2x kerekek
Súly:  39,75 kg

Árukereső.hu Árukereső.hu