Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek
BLACK Automata hegesztőpajzs – 37107
3.790 Ft

BLACK Automata hegesztőpajzs – 37107

3.790 Ft
Cikkszám: 37107
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

BLACK Automata hegesztőpajzs – 37107


Ez a hegesztőpajzs egy minden hegesztési rajongónak ajánlott eszköz. Tökéletes mind MMA bevonatos elektródás, mind félautomata MIG-MAG és TIG hegesztéshez. Emellett használható kisebb áramerősségű TIG hegesztéshez is.

A hegesztőpajzs automata, tehát fejlett érzékelővel van felszerelve, így felismerve a hegesztési folyamatot automatikus sötétedést és biztonságot biztosít. Ez a sötétedés, amint befejezted a hegesztést visszaáll eredeti állapotába. A fényerő késleltetés és fényerő szabályozás saját kezűleg is beállítható, lehetővé téve az egyéni preferenciához való igazodást.

A fejpajzsot praktikus kidolgozás és kényelem jellemzi. Az állítható fejtartó biztonságos illeszkedést és stabilitást biztosít használat közben. A 92,5 x 42,5 milliméteres látómező kiváló láthatóságot nyújt, ami precíz hegesztési munkát tesz lehetővé.

Ezenkívül az automata hegesztőpajzs fotocellás akkumulátorral van felszerelve, amely biztosítja a működtetéséhez szükséges tápellátást. A fejpajzs DIN 9-13 védettségi fokozattal rendelkezik sötétített állapotban, míg DIN 3-al világosítottban. A világos és sötét állapotok közötti reakcióidő 0,001 másodperc. Védelmet nyújt -5 és +55 fok között.



Tápellátás: Fotocellás akkumulátor
Látómező: 92,5 x 42,5 milliméter
Méret: 92,5 x 42,5mm
Védelmi tartomány: DIN 9-13
Védettségi fok fénynél: DIN3
Hőfok terhelhetőség: -5 foktól +55 fokig
Állítható fényérzékelés: Igen
Állítható fejtámasz: Igen

Árukereső.hu Árukereső.hu