Leírás és Paraméterek
Royalty Line késkészlet (3 db-os) - ajándék vágódeszkával
ÚJ! WAVE DESIGN Jobb csúszásgátló tulajdonság, tartja a tapadást és kényelmet a szilikon bevonatú hullámtervezéssel.
HASZNÁLAT ELŐTT
Ügyeljen arra, hogy a kerámia kését mosófolyadékkal és szivaccsal mossa le (ne használjon fém vagy a szivacs kemény oldalát), mielőtt használná.
HATÉKONY, precíz vágás
Márvány bevonatos késeink sokkal élesebb pengékkel rendelkeznek, mint bármely más kések. Imádni fogod a Royalty Line kést, mivel könnyűek, elegánsak és kényelmesek valamint ergonomikus fogantyúkat használnak. Ezek a kések nem tartalmaznak fémionokat, így az élelmiszer nem szívja fel a szagokat és az ízt. Márvány bevonattal ellátott késeinken biztos lehet benne, hogy a gyümölcsök és zöldségek egészségesek és vitaminokkal teliek.
ANTI-BAKTERIÁLIS BEVONAT
A pengéket bevonják az antibakteriális márvány bevonattal az egészségesebb ételkészítéshez. A márvány bevonat kés nem tartalmaz mérgező savakat, és nincs hatása az étel színére vagy ízére. A nem tapadós funkciónak köszönhetően ezek a kések könnyen tisztíthatók. Könnyen, gyorsan és kellemesen készítsük el a főzésünket a késekkel!
3 darabos kiszerelés ajándék vágódeszkával.
1db SANTOKU KÉS (5 "- 13 cm) Legjobb szeleteléshez, aprításhoz, daráláshoz, daráláshoz, julienne vágásokhoz, nagydarab húsdarabok elkülönítéséhez és még a fokhagymák összetöréséhez
1db SVÁJCI KÉS (5 "- 13 cm) Legjobb a nagyobb zöldségek és szendvics húsok vágásához, amelyek nem elég nagyok egy szakács késéhez
1db HÁMOZÓ KÉS (3,5 "- 9 cm) Legjobb párosítás zöldségek és gyümölcsök hámozásához 1db tapadásmentes vágódeszka
Használat:
1. Ne használjon kemény zöldségeket, kemény gyümölcsöket, csontokkal és fagyasztott ételekkel
2. Mosogassa mosogatógépben
3. Ne tegye le a kést olyan kemény felületekre, mint például; Padló, mosogató, sütővas, stb
4. Ne érintse meg a kerámia kést tűzzel (kerámia anyag vezeti a hőt)
5. Ne használja a kerámia kést a kemény élelmiszer összetörésére (pl .: fokhagyma)
6. Ne használja a faragáshoz és a csontozáshoz, mivel ezek a lépések nyomást gyakorolnak a késre