Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek
TESY ModEco GCV 804720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 80l, 2000W TESY-VIZM-007
89.990 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

TESY ModEco GCV 804720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 80l, 2000W TESY-VIZM-007

89.990 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Cikkszám: TESY-VIZM-007
Szállítási díj: 6.790 Ft

Leírás és Paraméterek

TESY ModEco GCV 804720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 80l, 2000W TESY-VIZM-007


Új generációs elektromos vízmelegítő, amely ötvözi a modern dizájnt és a környezetbarát intelligens technológiát. A ModEco család minden olyan termék- és technológiai innovációt tartalmaz, amelyet az emberek a TESY-től elvárnak.

TESY ModEco elektromos vízmelegítők professzionális minőségű, energiatakarékos, magas hatásfokú, szigetelt villanybojlerek, melyeket ISO 9001-es minősítéssel rendelkező üzemben gyártanak.

A TESY ModEco GCV 804720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 80l, 2000W egy függőleges fali bojler 32mm-es szigeteléssel.

ELEKTRONIKUS LCD KIJELZŐ

ECO SMART MŰKÖDÉSI MÓD

Az ECO Smart üzemmódban a speciálisan kifejlesztett és megvalósított szoftvernek köszönhetően az áramköltségek csökkennek anélkül, hogy csökkenne a felmelegített víz mennyisége és a komfortérzet. Hogyan működik? A vezérlőpultba épített szoftver a mesterséges intelligenciához hasonlóan nyomon követi és megjegyzi a felhasználók szokásait, és egy olyan programot hoz létre, amely vezérli a készülék működését, hogy akkor adjon használati meleg vizet, amikor arra szükség van. Az integrált algoritmus fenntartja a gyors programváltás lehetőségét vagy véletlen zuhanyozás esetén. Az ECO SMART modul manuálisan is működtethető a maximális hőmérsékletig a beállított működési idő megváltoztatása nélkül (BOOST funkció).

CRYSTAL TECH

A Crystal Tech az összes TESY kazán víztartályának új e-mail-címe. Megvalósítása révén megnövekedett pontosság érhető el a vastagság egyenletes eloszlásánál és a fémhez való jobb tapadás, ami garantálja a kazán nagy ellenállását. A bevonat nagyobb mennyiségű titánt is tartalmaz, ami még nagyobb szilárdságot garantál. A Crystal Tech egy továbbfejlesztett felülettel is rendelkezik, amely nagyobb kopásállóságot biztosít, függetlenül a víz jellegétől - lágy vagy agresszív, megbízható korrózióvédelmet és a kazán problémamentes használatát, a víz jellegétől vagy minőségétől függetlenül.

INSUTECH

Precíz technológia nagy hatásfokú szigetelés előállítására, a tartályon belüli melegvíz hűtés védelmére, a használat pillanatáig. A technológia egyedülálló előnyei a következőkön alapulnak: Nincs hőhíd a tartály és a fali tartókonzol között, az innovatív kialakításnak köszönhetően, így akár 16%-kal alacsonyabb hőveszteség érhető el. A víztartály tökéletes igazítása a ház mentén és a szigetelés öntése precíz hőmérsékleten, így biztosítva a nagy sűrűségű poliuretán szigetelés egyenletes eloszlását.

DUGATTYÚ HATÁS

A rozsdamentes acélból (szabadalmazott elem) készült hidegvíz-fúvóka innovatív kialakítása csökkenti a hideg víz és a meleg víz keverékét, így akár 15%-kal több ivóvizet biztosít.

PLAZMAHEGESZTÉS

Csúcstechnológiás plazmahegesztési módszer a víztartály gyártásához. Precíziós technológia, amely a víztartály acéllemezével azonos vastagságú hegesztési réteget, valamint sima és sima felületet biztosít a kiváló minőségű üvegkerámia bevonat megvalósításához. Stabil hegesztési folyamat, amelyet elektronikus vezérlés garantál.

NINCS HŐHÍD


Elhelyezés Függőleges
Éves energiafogyasztás 1335 kWh
Felmelegítési idő Δt 45K (15 - 60°C) 2:08 óra:perc
Teljesítmény 2000W
Űrtartalom 82 L
Energiaosztály C
Szín Fehér
Szélesség (bruttó) 470mm
Magasság (bruttó) 845mm
Mélység (bruttó) 496mm

Árukereső.hu Árukereső.hu