Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek
OutdoorMaster Dolphin nagynyomású SUP pumpa ZT-250120230003
34.490 Ft

OutdoorMaster Dolphin nagynyomású SUP pumpa ZT-250120230003

34.490 Ft
Cikkszám: ZT-250120230003
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

OutdoorMaster Dolphin nagynyomású SUP pumpa ZT-250120230003


OutdoorMaster elektromos szivattyú "The Dolphin" | 20 PSI SUP légszivattyú, 12V elektromos szivattyú, 5 különböző tartozék

Kompakt, könnyű és mégis erős – ezek a jellemzők néhány szóban meghatározzák az OutdoorMaster Dolphin E-szivattyút. A nyári hőség könyörtelenül éget, a csábítóan hűvös vizek pedig csábítóan csillognak. Főleg ilyen napokon vágyik arra, hogy gyorsan felszálljon a deszkára, és belemerüljön a frissítő vízbe. Sajnos az infláció gyakran megerőltető kihívást jelent, amely értékes időt és energiát rabol, ilyenkor a SUP deszkákhoz való elektromos szivattyú valóban kincs és a luxus megtestesítője. Ez a felismerés már sok vízisportot kedvelőben eluralkodott, ami óriási mértékben növelte ezeknek a kis segítőknek a népszerűségét.



A tétel jellemzői:
- Megvilágított LED kijelző: a célnyomás beállításához. Az elért érték valós időben jelenik meg a szivattyúzási folyamat során.
- 4 gomb: Be/Ki, plusz és mínusz gomb (a kívánt nyomás beállításához), PSI/Bar (gomb a nyomás mértékegységének váltásához)
- 2 különböző vastagságú tömítés: az egyik már fel van szerelve a HR csatlakozóra
- 5 szelepadapter: sokféle szeleppel kompatibilis (Boston, C7, H3/HR, Pinch, 805)
- Csatlakozás a szivattyútömlőhöz: bepattintható csavarzárral
- Automatikus kikapcsolás: a szivattyú automatikusan kikapcsol a beállított nyomás elérésekor (auto-stop)
- 5 csúszásmentes láb: párnázó tapadókorongok az alján
- Hordozó fogantyú: praktikus és kényelmes pánt anyaga, gumifolttal
Specifikációk:
- Méretek: 26,2 x 17,5 x 16,4 cm
- Súly: 1,35 kg
- Tápellátás: 12V csatlakozókábel (120 W | 10 A)
- Tápkábel hossza: 2,75 m
- A szivattyútömlő hossza: kb 1,35 m
- Nyomástartomány: 0,5-20 PSI (1,37 bar)
- Érzékelő pontossága: 0,01 PSI
Ultrakompakt és könnyű kialakítás:

Fedezze fel a Dolphin II-t – az elektromos SUP pumpát, amely verhetetlen szintű kompaktságot és könnyűséget kínál. Lenyűgöző, mindössze 26,2 cm x 17,5 cm x 16,4 cm-es méreteivel és mindössze 1,35 kg össztömegével ez az innovatív szivattyú új mércét állít fel a hordozhatóság terén.
Elegáns dizájnjának köszönhetően a Dolphin II megbízható evezőtársnak bizonyul. Kompaktságuk nem csak a könnyű tárolást teszi lehetővé, hanem a SUP deszka gyors felfújását is. Akár új evezős, akár tapasztalt rajongó, a Dolphin II garantálja a zökkenőmentes felfújást, hogy pillanatok alatt vízre szálljon.
A Dolphin II nemcsak technikai csoda, hanem praktikus társ is, amely tökéletesen illeszkedik a szabadtéri életmódhoz. Kompakt mérete és könnyű súlya megkönnyíti a szállítását, így arra összpontosíthat, ami igazán számít – a vízi kalandra.
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a Dolphin II pumpával magasabb szintre emelje evezős élményét. Merüljön el a kényelem és hatékonyság világában, és hagyja magát lenyűgözni teljesítményükkel. Nem számít, hogy egyedül vagy barátokkal és családdal utazik – a Dolphin II mindig az Ön oldalán áll.
sup elektromos szivattyú kihangosított szivattyúzás
Páratlan folyamatos munkaidő
Merüljön el a non-stop evezős kalandok világában a Dolphin II-vel – a tökéletes elektromos SUP pumpával, amely lenyűgözi Önt továbbfejlesztett hűtőrendszerével. Ezzel az újítással könnyedén felfújhatsz 10 zökkenőmentesen egymás utáni eveződeszkát, anélkül, hogy a teljesítményt veszélyeztetnéd.
Képzelje el, hogy baráti társaságát vagy családját könnyedén, lelkesedéssel viszi vízre. A Dolphin II fejlett hűtőrendszerének köszönhetően a teljesítmény folyamatosan magas marad, így nem kell aggódnia a motorok túlmelegedése vagy leállása miatt. Elmúltak azok az idők, amikor a várakozás és a szünetek lelassították kalandjaidat.
A lenyűgöző, mindössze 10-12 perces szivattyúzási idő táblánként teljes mértékben az evezős élményre összpontosíthat. A Dolphin II elvégzi a többit – hatékonyan, megbízhatóan és erőteljesen. Mondjon búcsút a szükségtelen késéseknek, és indítsa el expedícióit az izgalom feláldozása nélkül.
Tapasztalja meg a szabadságot, hogy a technikai részletek helyett a kalandra összpontosítson. A Dolphin II a tartós teljesítményt jelenti, és nem szakítja meg az izgalmakat. Vállalja a kihívást, hogy teljes mértékben élvezze a paddleboardozást, miközben a Dolphin II fáradhatatlanul kíséri izgalmas kirándulásai ritmusát.
tápszivattyú elektromos automatikus kikapcsolás
A legcsendesebb működés
Tapasztalja meg a béke és a kényelem új szintjét, miközben felfújja eveződeszkáit a Dolphin II-vel. Az úttörő, optimalizált elektromos szivattyúszerkezetnek köszönhetően ez a szivattyú alig 70 decibellel működik – ez a csend igazi szimfóniája a piacon lévő többi elektromos SUP szivattyúhoz képest, amelyek jellemzően 80 és 100 decibel között vannak.
Képzeld el, hogy könnyedén felfújhatod az eveződeszkákat anélkül, hogy el kellene viselned a kellemetlen zajszintet. A Dolphin II lehetővé teszi, hogy csendes és kényelmes inflációs élményben legyen része, amely tovább gazdagítja a következő kalandra való felkészülést. Nincs hangos zümmögés vagy kellemetlen háttérzaj – ehelyett kellemes légkör, amely fokozza a víz iránti várakozást.
A Dolphin II-vel az evezős deszkák felfújása szinte néma dologgá válik. Merüljön el a nyugalomban és a békében, miközben felkészül a következő vízi sportokra. Mondjon búcsút a bosszantó zajnak, és inkább köszönjön ennek a fejlett pumpának a sima kíséretében, amely harmóniába hozza Önt és a körülötte lévőket.
Tapasztalja meg az előadás csendjét a Dolphin II-vel – jegye egy nyugodt és élvezetes evezős élményhez, a felkészüléstől a kristálytiszta vízben való elmerülésig.
elektromos tápszivattyú digitális

12V DC autós aljzat és komplett fúvókakészlet
A Dolphin II nem csupán egy elektromos SUP pumpa, hanem egy sokoldalú erőmű, amely mindenhová követ. A 12 V-os egyenáramú csatlakozásnak köszönhetően ezt a szivattyút könnyedén táplálhatja autója szivargyújtóján keresztül. De ez még nem minden – a 12A-es biztosíték további biztonsági réteget ad, így Ön a kalandra koncentrálhat.
A mellékelt komplett fúvókák készlete az Ön evezős felfújási élményének mindene és vége. Nem számít, melyik nagynyomású felfújható csónakod van, a Dolphin II számos fúvókával van felszerelve a tökéletes kompatibilitás érdekében. Még a H3 szelep is benne van a repertoárban – így Ön jól felszerelt, hogy gond nélkül felfújja vízisport-felszerelését.
Lenyűgöző teljesítmény a keze ügyében a Dolphin II-vel. Ez a szivattyú akár 20 PSI nyomással is képes felfújni az evezős deszkákat – ez a maximális merevség és stabilitás mércéje. Élvezze a víz feletti siklás érzését egy optimálisan felfújt deszkán, miközben megtapasztalja a megérdemelt teljes irányítást és biztonságot.
A Dolphin II nem csak elkíséri a víz felé vezető úton, hanem biztosítja a szükséges teljesítményt és alkalmazkodóképességet is ahhoz, hogy evezős élményét zökkenőmentes és felejthetetlen kalanddá tegye. Bízzon autója 12 V-os áramforrásában és a Dolphin II sokoldalú sugárhajtású készletében, hogy pillanatok alatt elinduljon.
12V dc autós csatlakozó és teljes készlet fúvókák
Digitális kijelző és precíz vezérlés
Megérkezett a paddleboard infláció jövője – Dolphin II-nek hívják. Tapasztalja meg a digitális kiolvasás és a precíz vezérlés felbecsülhetetlen előnyeit, amelyek magasabb szintre emelik az inflációt. Ezek az úttörő tulajdonságok könnyeddé teszik az eveződeszka felfújását.
A Dolphin II felhasználóbarát digitális kijelzőjével egyszerűen beállíthatja a kívánt nyomást, és azt valós időben figyelemmel kísérheti. Nincs több találgatás, nincs több találgatás – nézze meg tisztán, hogyan fejlődik a nyomás a táblán. Elmúltak azok az idők, amikor nem tudtuk, hogy a tábla elérte-e az optimális PSI-t.
A pontos vezérlés még soha nem volt ilyen egyszerű. A Dolphin II-vel teljes mértékben kézben tarthatja az inflációs folyamatot. Akár speciális nyomásra van szüksége a táblához, akár be akarja tartani az ajánlott értékeket, ezzel a szivattyúval milliméteres pontossággal érheti el a megfelelő nyomást. Így biztosíthatja, hogy eveződeszkája mindig tökéletes állapotban legyen.
A Dolphin II több, mint egy pumpa – ez az Ön eszköze az eveződeszka optimális teljesítményéhez. Egyszerűsítse inflációs folyamatát, és szakértői pontossággal irányítsa azt. Tapasztalja meg a technológia és a vízi sportok zökkenőmentes házasságát, amely nyugodt és magabiztos evezős élményt nyújt.
elektromos légszivattyú sup fogantyúhoz és ütésálló lábakhoz
Kihangosított szivattyúzás és automatikus kikapcsolás
Tapasztalja meg az erőfeszítés nélküli, kéz nélküli felfújást a Dolphin II elektromos légszivattyú kompresszorral/levegőfelfújóval. Nem kell szemmel tartania a nyomást – a Dolphin II automatikusan kikapcsol, ha a tábla eléri a maximális PSI-t. Takarítson meg időt és energiát ezzel a SUP szivattyúval.
A Dolphin II-nek köszönhetően immár folyamatos odafigyelés nélkül is felfújható eveződeszka. Élvezze a szabad kezek nyújtotta kényelmet, miközben a pumpa Ön helyett dolgozik. Dőljön hátra, lazítson és készüljön fel a következő kalandra, miközben a Dolphin II elvégzi a többit.
A Dolphin II automatikus kikapcsolás funkciója az intelligens technológia csúcsa. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy a tábla elérte-e a megfelelő nyomást. A pumpa elvégzi a munkát Ön helyett, és gondoskodik arról, hogy a paddleboard elérje az ideális PSI-t túlfújás és bizonytalanságok nélkül.
Takarítson meg értékes időt, és összpontosítsa energiáját arra, ami igazán számít – a vízen szerzett evezős élményre. A Dolphin II-vel zökkenőmentes műveletekre számíthat, amelyek leegyszerűsítik az előkészületeket, és szabadságot adnak a kalandok teljes élvezetében.
kompakt kialakítás

A Dolphin II pumpa tökéletes kiegészítője a paddleboardok széles választékának. Egy átfogó fúvókakészlettel, amely a következőket tartalmazza:

- 1 x Boston szelep

- 1 x C7 szelep

- 1 x H3/HR szelep

- 1 x szorítószelep

- 1 x 805 szelep

A Dolphin II pumpa rendkívül sokoldalú és kompatibilis a különböző szeleptípusokkal, így biztosítva a különböző márkájú eveződeszkák könnyű felfújását. A Dolphin II pumpa a következő jól ismert márkák tábláihoz használható:

Red Paddle, IRocker, ISLE, Bluefin, ROC, Nixy, Fanatic, Atoll, Bote, Body Glove, Peak, Dynamo, Hydro-Force, Advanced Element, Penguin, Thurso, Blackfin, Focus Hawaii, Seal Lion, Newport Vessels, SUP-YAK, SCOUT és más vezető ISUP táblamárkák.

Legyen szó Red Paddle Board-ról, ISLE Board-ról vagy bármely más említett márkáról, a Dolphin II pumpa biztosítja azt a kompatibilitást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki az evezős élményből.

Árukereső.hu Árukereső.hu